Інгредієнти:
1,5-2літри овочевого або ж м\’ясного бульйону
2-3 картоплини середньої величини
1 невелика морква
сіль за смаком
трохи зелені
Для млинців:
1 яйце
сіль
200мл.молока
1/2 пучка петрушки
80-90грамм муки
Спосіб приготування:
1.Завести тісто для блінів. Спекти 2-3 млинця і трохи їх остудити.
2.Картоплю гарненько очистити і після цього нарізати соломкою. Очищену моркву натерти на великій тертці.
3.В каструлю з киплячим бульйоном покласти картоплю і моркву. Добавити сіль і варити на невеликому вогні до готовності (близько 10хв.)
4.Із млинців вирізати (за допомогою формочки для печива) фігурки.
5.Перед подачею на стіл, посипаємо суп зеленню і додаємо фігурки з млинців.
Приємного Апетиту!