Маргарин збити з цукром. Додати, продовжуючи збивати, яйце, терту лимонну цедру (апельсинову), сметану і змішане з харчовою содою борошно.
Каструлю мультиварки змастити маслом і посипати товченим печивом, викласти і розрівняти тісто. Випікати на режимі «Випічка» 65 хв, потім переключитися на режим «Підігрів» і готувати ще 5-10 хв. Дати охолонути.
Сир змішати з невеликою кількістю молока. Додати цукор, терту лимонну або апельсинову цедру, нарізані на шматочки фрукти, замочений і розведений у невеликій кількості води желатин. В останню чергу ввести збиті вершки.
Сирний крем викласти поверх пісочного коржа. Посипати зверху тертим шоколадом і поставити в холодильник. Торт краще приготувати напередодні подачі до столу, щоб сирний крем встиг застигнути.
Замість фруктів в крем можна покласти малиновий джем, полуничне або смородинове варення. Цукор додати за смаком.
Інгредієнти:
- 2-3 апельсина або 250 г фруктового компоту (яблучного, грушевого, абрикосового)
- 0,5 склянки молока
- 3 ч. ложки желатину
- 3 ст. ложки води
- 1 стакан 35 % — х вершків
- Для прикраси: 50-100 г шоколаду
Источник: tell-all.ru