058f4f7eecb46fa9479f3be343fc6bd3

Торт пісочний з сирно-фруктовим кремом

Головна » Рецепти для мультіварки: Святкова випічка » Торт пісочний з сирно-фруктовим кремом

Маргарин збити з цукром. Додати, продовжуючи збивати, яйце, терту лимонну цедру (апельсинову), сметану і змішане з харчовою содою борошно.

Каструлю мультиварки змастити маслом і посипати товченим печивом, викласти і розрівняти тісто. Випікати на режимі «Випічка» 65 хв, потім переключитися на режим «Підігрів» і готувати ще 5-10 хв. Дати охолонути.

Сир змішати з невеликою кількістю молока. Додати цукор, терту лимонну або апельсинову цедру, нарізані на шматочки фрукти, замочений і розведений у невеликій кількості води желатин. В останню чергу ввести збиті вершки.

Сирний крем викласти поверх пісочного коржа. Посипати зверху тертим шоколадом і поставити в холодильник. Торт краще приготувати напередодні подачі до столу, щоб сирний крем встиг застигнути.

Замість фруктів в крем можна покласти малиновий джем, полуничне або смородинове варення. Цукор додати за смаком.

Інгредієнти:

  • 2-3 апельсина або 250 г фруктового компоту (яблучного, грушевого, абрикосового)
  • 0,5 склянки молока
  • 3 ч. ложки желатину
  • 3 ст. ложки води
  • 1 стакан 35 % — х вершків
  • Для прикраси: 50-100 г шоколаду

Источник: tell-all.ru

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*