Інгредієнти:
200 грам філе меч-риби (по-французьки еspadon)
2 міні помідорчика
салат la mache (овочева валеріанніца) і кріп для оформлення
кілька зерен кмину
оливкова олія
сік лимона
Спосіб приготування:
На блюдо налити трохи олив.масла і трохи лимонного соку. Перемішати.
Порізати сиру меч-рибу на тонкі пластинки по 1-2мм. Змастити кожен шматочок сумішшю ол.масла і лимона, злегка посолити і викласти в блюдо.
На іншу страву викласти салат.
Виложіть в спеціальні ложечки карпачо меч-риби, покласти кілька зерен кмину.
Зверху прикрасити кружечком помідора і гілочкою кропу.
Подавати на аперетив або на закуску.
Дуже смачне поєднання сирої риби і салату овочева валеріанніца.
Смачного!