Інгредієнти:
форель або лосось філе-0, 5кілограма
тріска філе-0, 5кілограма
приправа для рибки
желатин-20грам
цукіні-0, 5штук
Спосіб приготування:
Лосось або форель філе тріски. З філе видалити кісточки іноді попадаються, нарізати тонкими довгими пластинами або з боку надрізати зробити коврик. Берете целофан на нього ставите рибу у формі килимка внизу лосось приправа, посипати желатином (не замочувати!!) Потім тріску приправити і желатин. цукіні наріжте кільцями обсмажити на сухій сковороді з двох сторін, остудіть. На край риби викласти обсмажену цукіні і за допомогою целофану закручуйте рибку у форму, як килим загортаєте.
Загорнути міцно в целофан надати форму ковбаски, (перетягати джгутом я не раджу!!)
Духовку нагріти до 180 С.
Покласти в деко залити водою накрити іншою деко і в духовку на 25 хвилин. Якщо маєте каструлю щоб готувати на пару, скористайтеся нею.
Остудити, нарізати, прикрасити і подавати до столу.