Роли "Вулкан"

Роли \»Вулкан\»

Головна » Риба і морепродукти » Роли \»Вулкан\»
Роли "Вулкан"

Інгредієнти:
рис 100 грам
рисовий оцет 1/2столових ложки
сіль 1/2 чайна ложка
цукор 1/2 чайних ложки
лист норі-1
спайсі соус гострий 2-3столових ложки
тобіко 1,5 ч.ложка
сьомга малосолона
Для приготування соусу в домашніх умовах:
хороший оливковий майонез (якщо є японський майонез, в такому випадку взагалі чудово)
перець червоний
соєвий соус

Спосіб приготування:
У цьому рецепті в нас будуть тонкі роли, для них один лист норі ріжеться навпіл і з кожної половинки скручується рулет.
По порядку:
Відварити рис
Приготуємо тонкі роли, для цього лист норі разрежем навпіл, рівномірно розподілимо рис (не доходячи до краю 1,5 см, щоб правильно скрутити рулет), на рис кладемо смужку сьомги. Скручуємо, обрізаємо у рулета краї, щоб були рівні й розрізаємо на 6 частей.
Нарізати сьомгу кубиками, роли викласти на тарілку, посипати кубиками сьомги.
Спайсі соус змішати з тобіко (ікра летючої риби) і полити роли.
Зверху прикрасити за бажанням сьомгою і ікрою.
Спайсі соус в домашніх умовах: змішати майонез із соєвим соусом, червоним перцем. Пропорції приблизно такі: на 2ст.ложки майонезу 2ч.л. соусу, перець за смаком. З пропорціями можна поексперементувати, головне щоб не був занадто рідкий і не занадто солоний (соєвий соус буває різний, у мене слабосолений, тому кладу більше)
Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*