Інгредієнти:
фетакі 150 — 200г.
сьомга 4-5 шматочка
часник 1-2зуб.
зелень (кріп, цибуля)
майонез 2ст.л.
шпроти 1б.
огірок 1шт.
хліб чорний 10-12шт.
масло росл.
кріп для прикраси
зел.горошок для прикраси
Спосіб приготування:
Дуже захотілося бутиків зі шпротами, але не просто з піджареним хлібом (з часничком) і з солоними огірочками, а щось незвичайне. Відкрила холодильник і зіграла фантазія;)
Фетаксу розім\’яла вилочкою, дрібно порізала зелень і часник, сьомгу теж дрібненько, додати майонез і перемішати.
Хліб підсмажила на оливк.маслі, хотіла потерти часником, але лінь здолала.
Огірок порізала навскоси.
Ось тепер складаємо
Все готово! Можна їсти!