Інгредієнти:
Упаковка солоної сьомги — 150гр.
Рибна стружка — 1 ст. ложка
Вершкове масло — 3 ст. ложки
Овочевий бульйон (несолоний) — 1/4 склянки
Желатин — 0,5 чайної ложки
куркума
лимон
Спосіб приготування:
З желатину і овочевого бульйону приготувати міцне желе (додати щіпку куркуми для додання жовтого кольору), охолодити до кімнатної температури.
Тонкі скибочки сьомги розрізати на шматочки 8-10 см., вмочити в желе, згорнути конусом і помістити в морозилку хвилин на 10.
Залишки желе також помістити в морозилку.
Розм\’якшене вершкове маcло змішати з рибною стружкою, відцідженою від масла, додати порізане желе.
Начинити конуси з сьомги масляною сумішшю, помістити в холодильник.
Подавати з лимоном.