
Інградієнти:
рис для суші 200г
1лист норі
2крабові палички (або м\’ясо краба)
2полоски огірка
сир філадельфія (близько 20г)
майонез
3-4 чайних ложки тобіко помаранчевої
2-3ч.л. тобіко чорної
Спосіб приготування:
Зварити рис для суші:
На норі (розрізаємо норі навпіл, на кожен рулет по пів листа) рівномірно нанести рис (для того щоб рис не прилипав до рук, змочуємо пальці в заздалегідь розведеній воді з невеликою кількістю оцту) не товстим шаром і злегка потрібно придавити. Накрити плівкою і перевернути на рогожу водоростей вгору.
Раніше я клала начинку на край норі, але тут мені відкрили секрет, щоб начинка і норі не \»закручувалися\» в рис, а були по серединці, начинку треба класти не з краю, а трохи ближче до серединиІ Так кладемо начинку: крабову паличку ( розрізану уздовж навпіл), смужку огірка, сиру і видавлюємо смужку майонезу.
Звертаємо рулетом, викладаємо на дошку.
Покриваємо рулет шаром помаранчевої ікри, викладаючи її невеликими порціями по всій довжині., Потім треба розподілити рівномірно, з усіх боків, крім нижнього. Потім обережно перевертаємо і зверху покриваємо чорною ікрою летючої риби.
Гострим ножем (краще змочити водою) розрізати готовий рулет навпіл. Поклавши обидві половинки поруч, розрізати їх на 3 частини. У нас буде 2 рулети, з кожного виходить 6 суші.