Інгредієнти:
Філе морської риби 1кілограм
1 баклажан
2-3помідора
250гр сиру
1пучок свеж.укропа
фольга
сіль, перець, спеції
оливкова олія
Спосіб по приготуванню:
Нарізаємо фольгу шматками, змащуємо їх маслом і відкладаємо вбік.
Філе риби ріжемо на порційні шматки, перчимо, солимо, приправляємо.
На одну половину риби кладемо шматочок сиру, другою половиною риби накриваємо.
На фольгу рівномірно розкладаємо нарізані кружальцями баклажани, дрібно нарізані помідори, посипаємо їх сіллю, перцем і подрібненою зеленню.
На кожен шматок фольги з овочами викладаємо по шматку філе риби, щільно загортаємо конверт, викладаємо його на деко і після цього запікаємо в духовці при тем. 200гр. 30-35хв.
Риба приготовлена таким способом виходить дуже соковитою і ніжною.