Інгредієнти:
Слабосолона сьомга — 300 грам + на прикрасу
Рис — 150 грам
Яйця — 5 штук
Крабове м\’ясо — 300 грам
Сметана — 200грам
Майонез — 200 грам
Спосіб приготування:
Рис відварити й остудити
Крабове м\’ясо і сьомгу дрібно порізати
Яйця: відокремити білки від жовтків і кожен окремо потерти на середній терці.
Заправка — змішати майонез і сметану.
Салат укладаємо шарами, кожен промазуючи заправкою:
перший шар — риба
другий — рис
третій — жовток
четвертий — крабове м\’ясо
п\’ятий — риба
шостий — білок
сьомий — крабове м\’ясо
восьмий — рис
Укласти у вигляді рибки, прикрасити рибкою, нарізані скибочками, маслинами і зеленню