Салатик "Рибка"

Салатик \»Рибка\»

Головна » Риба і морепродукти » Салатик \»Рибка\»
Салатик "Рибка"

Інгредієнти:
Слабосолона сьомга — 300 грам + на прикрасу
Рис — 150 грам
Яйця — 5 штук
Крабове м\’ясо — 300 грам
Сметана — 200грам
Майонез — 200 грам

Спосіб приготування:
Рис відварити й остудити
Крабове м\’ясо і сьомгу дрібно порізати
Яйця: відокремити білки від жовтків і кожен окремо потерти на середній терці.
Заправка — змішати майонез і сметану.

Салат укладаємо шарами, кожен промазуючи заправкою:
перший шар — риба
другий — рис
третій — жовток
четвертий — крабове м\’ясо
п\’ятий — риба
шостий — білок
сьомий — крабове м\’ясо
восьмий — рис

  Мідії в соусі

Укласти у вигляді рибки, прикрасити рибкою, нарізані скибочками, маслинами і зеленню

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*