Запіканка з рибкою

Запіканка з рибкою

Головна » Риба і морепродукти » Запіканка з рибкою
Запіканка з рибкою

Інгредієнти:
4 картопельки середніх
1 болгарський червоний перчик
2 скумбрії (можна одну)
сіль, перець
1 цибулина
1 корінь петрушки

Спосіб приготування:
Картоплю очистити, нарізати товстими кільцями і відварити майже до готовності, так щоб не розварилася. Злити воду, викласти у форму для запікання, посолити, поперчити.

Обсмажити кільцями цибульку, перчик смужками і корінь тонкою соломкою. (Я додала ще й залишилися виноградні листочки порізані соломкою. Кінцевий результат сподобався.) Викласти на картопельку.

Скумбрію очистити, розрізати на філе зі шкірою, витягнути великі кісточки, посолити, поперчити, полити лимонним соком і викласти зверху на блюдо.
Запікати в духовій шафі або мікрохвильовці до готовності рибки. Близько 10 хв. у мене зайняло в мікрохвильовці на функції \»запіканка\».
Викласти на блюдо, подати із зеленню і овочами.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*