Інгредієнти:
Риба (карась) 2 великі шт
сіль
Спеції: червоний перець солодкий + барбарис
Сіль 2 — 3 столових ложки
Цибулина 1 шт
Ікра 0.5 кг
Сметана 3 столових ложки
Молоко 3 столових ложки
Олія 3 столових ложки
Спосіб приготування:
Рибу очистити, випатрошити, посікти уздовж спинки, ікру посолити, дати постояти 10 хв.
Рибу (в кожну вкласти по пів цибулини, це для соковитості та аромату) укласти в фольгу, плотненько замотати і відправити в духовку на 40 хв при 200 С.
Тим часом готуємо соус: Ікру присмажити 1-2 хв в сковородці. Влити в сметану, молоко, олію, спеції, смажити постійно помішуючи 10-15 хв. Накрийте кришкою і дайти настоятися без вогню 10 хв.
Готову рибку вийняти з фольги, полити соусом, можна зеленню, подавати до столу.
СМАЧНОГО!