Інгредієнти:
Риба — 700 гр.
Томатний сік — 600 гр.
Волоські горіхи — 12 шт.
Ізюм — 5 ст. ложок
Паприка — чайна ложка
Гострий червоний мелений перець — щіпка
Крохмаль — 2 ст. ложки
Готова гірчиця — 1 столова ложка
сіль
рослинна олія
Спосіб приготування:
Рибу нарізати великими шматками (у мене — крижана, кожна тушка розрізана на 2 частини), зробити надрізи — по 2-3 шт. з кожного боку, підсолити, додати гірчицю, посипати крохмалем і гарненько перемішати, поставити в холодильник на пару годин.
Ізюм розпарити. Горіхи очистити від шкаралупи.
Підсмажити 3 столові ложки родзинок і ядра 10 горіхів, додати третину томатного соку і проварити хвилин 5, після цього подрібнити блендером, влити решту соку, підсолити, поперчити, проварити до густоти сметани.
У розрізи в рибі вставити родзинки, обсмажити шматки риби на рослинній олії.
У невелике деко або блюдо вилити 1/3 соусу, викласти шматочки риби, зверху рівномірно розподілити решту соусу, накрити фольгою і після цього поставити в духовку, нагріту до 180 * на 30 хвилин.
Решту родзинки і горіхи підсмажити, посипати горіхами і родзинками готову страву.