Інгредієнти:
Макарони (пір\’я) — маленька жменя (в уже вареному вигляді)
бринза — приблизно 70 гр.
маслини (солоні, нарізані колами) — пів баночки
помідори — 2 шт.
зелений салат (латук, бутерхед, фризі) — 1 пучок
Лук фіолетовий — 1/2 цибулини
Пів огірка
Для заправки: пів лимона , оливкова олія, сіль, перець — за смаком.
петрушка
Спосіб приготування:
Вимитий і обсушений салат нарізаємо або рвемо на невеликі шматочки.
Помідори ріжемо на восьмушки, огірок — півкругами, цибулю — кільцями, бринзу — кубиками.
Овочі викласти в салатник, полийте лимонним соком, посоліть, перемішайте.
Додати відварені макарони, бринзу, нарізані маслини, заправити олією (оливковою).
Посипати петрушкою, салат готовий.