Інгредієнти:
Грудка куряча — 200 гр.
Шампіньйони — 200 грамів
Яйця — 3 штучки
Сир — 100 грамів
Маслини без кісточок — 100 грам
Чіпси — 1 пач .
Майонез — 100гр.
Спосіб приготування:
Салат соняшник.
Інгредієнти:
Грудка куряча — 200 гр.
Шампіньйони — 200 грам
Яйця — 3 штучки
Сир — 100 грам
Маслини без кісточок — 100 грам
Чіпси — 1 пач .
Майонез — 100гр.
Технологія .
Відварити курячу грудку і порізати на дрібні шматочки. Печериці промити і обсмажити на олії аж до золотистого кольору. Варені яйця (повністю відокремити білок від жовтка) . Білок і сир треба натерти на крупній тертці. Салат укладаємо декількома шарами, кожен наступний шар покриваючи майонезом, в точно такій же послідовності:
Подрібнена Курінна грудка, смажені шампіньйони, терті білки, сир тертий, жовтки натерти, на дрібній тертці НЕ змащуючи майонезом, часточки маслин укласти у вигляді насіння.
Режим оливки на розділити 4 частинки і зверху укладаємо все це на салат.
Розкласти всі чіпси у формі соняшника.