Інгредієнти:
Кальмари (відварені холодні)
Сухарики (солоні зі смаком риби або ікри)
Перець болгарський (квашений, солоний, хрусткий )
Сметана або майонез
Спеції або зелень (кріп)
Спосіб приготування:
Охолоджене кальмаровое мяско, можна заморожене нарізати шматочками (у мене готове) змішати з сухариками, додати порізаний солоний перець можна трохи 1 ч.л.рассола для остроти. Заправіть все майонезом або сметаною, додати зелень і дати трохи настоятися (щоб трохи просочилися сухарики, але при цьому залишалися хрусткими) Перед подачею посипати зеленью.Подавть холодним.
Можна використовувати як начинку в млинчики + додаю варене яйце.
Дуже ситно і бистро.Пріятного Аппетита!