Салат "Восторг"

Салат «Восторг»

Головна » Салати » Салат «Восторг»

Смачний салат. Поєднання чорносливу, горіхів та курятини нікого не залишить байдужим. Що стосується самого чорносливу — за моїм смаком, краще використовувати в’ялений (без копченого аромату).

Продукти:

• 1 окіст і 1 філе (відварити)

• 14-16 шт. чорносливу

• півсклянки рубаних горіхів

• 2 яйця (круто)

• печериці (150-200 г)

• майонез, перець чорний мелений, часник (за смаком)

Як готувати:

• Чорнослив обдаємо окропом, нарізаємо. Якщо сливи твердоватие, можна їх розпарити, залишивши в окропі на кілька хвилин.

• Курятину розбираємо на невеликі шматочки.

• Яйця нарізаємо. Яєць можна додати і більше, я додала тільки два, тому хотіла підкреслити смак інших інгредієнтів.

• Гриби нарізаємо пластинами і обсмажуємо на 1 ложці олії.

• З’єднуємо всі інгредієнти, заправляємо салат майонезом, додаємо перець. Майонез повинен бути не дуже густим, але обов’язково смачним. Не економте на цьому продукті.

Салат готовий! Смачного!

Ще один рецепт: Салат «Холодний»

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*