Смачний салат. Поєднання чорносливу, горіхів та курятини нікого не залишить байдужим. Що стосується самого чорносливу — за моїм смаком, краще використовувати в’ялений (без копченого аромату).
Продукти:
• 1 окіст і 1 філе (відварити)
• 14-16 шт. чорносливу
• півсклянки рубаних горіхів
• 2 яйця (круто)
• печериці (150-200 г)
• майонез, перець чорний мелений, часник (за смаком)
Як готувати:
• Чорнослив обдаємо окропом, нарізаємо. Якщо сливи твердоватие, можна їх розпарити, залишивши в окропі на кілька хвилин.
• Курятину розбираємо на невеликі шматочки.
• Яйця нарізаємо. Яєць можна додати і більше, я додала тільки два, тому хотіла підкреслити смак інших інгредієнтів.
• Гриби нарізаємо пластинами і обсмажуємо на 1 ложці олії.
• З’єднуємо всі інгредієнти, заправляємо салат майонезом, додаємо перець. Майонез повинен бути не дуже густим, але обов’язково смачним. Не економте на цьому продукті.
Салат готовий! Смачного!
Ще один рецепт: Салат «Холодний»