Головна » Салати (страница 4)

Салати

Тут ви знайдете дуже багато салатів, які ви обов’язково захочете скоштувати

Гострий морквяний салат

Гострий морквяний салат

Інгредієнти:пів кг моркви0,5 кг цибульки1-3 зубчики часникуспеції за смаком приблизно чайну ложку з гіркою1 ст. л. рослинної або оливкової оліїоцет Готуємо:цибулю нарізаємо півкільцями, заливаємо окропом, додаємо оцет за смаком. Дати постояти 15 хвилин.злити воду.моркву почистити, натерти на тертці, додати до цибулі.додати спеції, дрібно нарізаний часник, заправити олією, перемішати.Дати постояти в холодильнику, чим по довше. Смачного!

Далі »

Улюблений салат

Улюблений салат

Інгредієнти:1 качан Айсберг салату1 довгий огірок1 пучечок зеленої цибульки1 банка маринованих опеньків (можна інші гриби)200 грам копченої горбуші1 пачка приправи для салату (за смаком)Сіль, перець, часник за вашим смаком Як приготувати:Для початку все нарізаємо: Салат не дрібно, можна порвати.Огірок соломкою, цибулю кільцями.Рибу невеликими шматочками.Опеньки я додаю цілком, інші гриби ріжу шматочками.Сіль, перець, приправу, соняшникову олію перемішати окремо і додати в ...

Далі »

Салат \»грибний\»

Салат "грибний"

Інгредієнти:1 копчений окорочок2 картоплі1 велика морквазелена цибулька150 грам маринованих опеньківмайонезсіль за смакомсвіжий огірок для прикраси Спосіб приготування:Моркву і картопельку відварити, потерти на грубій тертці.Потім м\’ясо копченої курочки відокремте від шкіри і кісточок, дрібно поріжте.Зелена цибуля порубати.Салат викладається шарами:— копчена курка, майонез— варена морква, майонез— варену картоплю, майонез— зелену цибульку— мариновані опенькиСалат готовий!

Далі »

Салат Корнішон

Салат Корнішон

Інгредієнти: 1 (700) банку корнішонів, 500 гр курячої грудинки, 1 цибулина, 100 гр кедрових горішків, кінза, сіль, часник. Спосіб приготування: Ріжемо дрібно соломкою огірки, заливаємо їх окропом приблизно на 20-30 хвилин. Поки огірки настоюються, ріжемо дрібно соломкою куряче м’ясо, швидко обсмажуємо порціями на сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Опісля віджимаємо огірки від води, змішуємо з м’ясом. Обжарте кедрові горішки ...

Далі »

Салат «Смарагдовий»

Салат «Смарагдовий»

Інгредієнти:куряча грудка відварена1/4 качана пекінської капусти (можна замінити білокачанної)100 гр сиру твердих сортів3 яйця (зварених).пучок цибулі (зеленої).виноград киш-мишмайонез Спосіб приготування:Всі викладаємо шарами перемазуючи майонезом:1с. порвати м\’ясо на невеликі шматочки2с. капусту дрібно нашаткувати3с. сир натерти на тертці4с. яйця і цибулю нарізати і перемішати, викластизверху викласти виноград і не змащувати майонезом.Дати трохи постояти, можна залишити на ніч у холодильник.

Далі »

Салат \»Смакота\»

Салат "Смакота"

Інгредієнти:— Консервовані гриби ( печериці) — 200 грам.— Куряче філе (не переварити) — 200 гр.— Шинка — 200 гр.— перець і жовтенький і червоний болгарський — два— Ізюм (без кісточок) — 30 гр.— Волоські горішки — 30 грам— Майонез— ананаси — 200 грам Готуємо так:Консервовані гриби, болгарський перець, шинку, куряче філе порізати соломкою, ананаси порізати на кубіки. Ізюм промити, просушити ...

Далі »

Тропічний салат

Тропічний салат

Інгредієнти:1 Папая1 яблуко1 слива1 ківі1 мандаринГраната одна10 грам соку лимона / вижатого /20 гр. соку апельсину / вижатого /1 ч. лож. лікеру МАЛІБУ Спосіб приготування:фрукти нарізати кубиками і змішатидодати апельсинний і лимонний сік, лікер / за бажанням цукор /подавати охолодженимСмачного!

Далі »

Салат «козлик на городі»

Салат «козлик на городі»

Інгредієнти:родзинки 100гр.чорнослив 100гр.курага 100гр.горіхи грецькі 100гр.1 маленький бурячокКапуста ¼ частина не величкого качанамайонез Спосіб приготування:Горіхи подрібнити, буряк відварити, почистити і потерти на тертці.Ізюм обшпарити і обсушити. Чорнослив і курагу обшпарити, обсушити і нарізати соломкою.Капусту на шинкувати.На середину блюда кладемо капусту, все інше викласти поокремо по краю блюда. По краю капусти викласти майонез.Салат подати на стіл, а потім перемішати.

Далі »

М\’ясо під сирною шубою \»Ніжність\»

М'ясо під сирною шубою "Ніжність"

Інгредієнти:Частина філе м\’яса (свинина, телятина)- 1кг.Цибуля -1 шт. великийОдна морква Один лавровий листокДва три запашних перцяПерець 3 горошкиТрошки солі————————Майонез -300гЧасник -3-4 зубчикаСир — 200гАпельсин – 2 шт.Ківі — 1 шт. Спосіб приготування:Відварити філе з цибулею, морквою і приправами добре посоліть і далі доводимо до готовності.Охолодити м\’ясо, нарізати шматочками, і не руйнуючи її форми, перекласти на блюдо.Майонез змішати з роздавленим часником ...

Далі »

Цезар-вишуканий

Цезар-вишуканий

Інгредієнти:салат латук і салат Айзберг1 полоса сьомги (товщиною близько 3-4 см.)ст. л. лимонного сочку для маринаду2-3 скибочки білого хліба для сухариків8-10 перепелиних яєць8-10 помідорів черіДля соусу:1 ст. ложечка лимонного соку50 грам оливкового масла1 ч. л. вустерского соусу1 куряче яйце2 філе хамси, або анчоусів, або шматочок оселедцятрохи тертого пармезанусіль перець ікра червона, теж за смаком Спосіб приготування:Стейк розрізати навпіл, відокремити від ...

Далі »