1392465337_sous-salsa

Соус Сальса

Головна » Соуси » Соус Сальса

Інгредієнти:
1 . Помідори черрі (можна і прості помідори ) 6- 7шт
2 . часник — зубчик
3 . кріп, цибуля зелена — як на фото
4 . Томат пасту (можна і кетчуп ) — 1 столова ложка
5 . Бальзамічний оцет (можна просто 7проц . оцет) — 1 столова ложка
6 . Універсальна приправа (я її використовую для заміни солі і перцю) — за смаком.

Спосіб приготування:
Помідори, часник і зелень ріжим дрібно ( тар- таром ). Якщо вам важко, то можете скористатися блендером, але дивіться що б не вийшла однорідна маса! У цьому соусі повинні відчуватися шматочки! Потім додаємо оцет і томат пасту (для підсилення смаку томата), але якщо любите менш густий, але солодкуватий соус, то можете використовувати томатний сік. І врешті добовляємо приправу (балансуємо смак на предмет солоності і гостроти). Можна ще масла рослинного ложку.
Соус робиться швидко і добре йде до м\’ясних страв, шашлику, риби. Зберігається в холодильнику не більше 3-5 днів, хоча його раніше з\’їдають!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*