Інгредієнти:
3 жовтки
дрібно натерта цедра грейпфрута
сік половини грейпфрута
6-8 зерен коріандру (розтовкти)
сіль, перець
150 мл оливкової олії
кип\’ячена вода
Спосіб приготування:
У жароміцну миску покласти жовтки, цедру, грейпфрутовий сік і 1 столову ложечку води. Помістити на водяну баню і збивати віночком поки суміш не посвітлішає. Зняти суміш і збивати ще 3 хв, щоб трішки охолола. Додати 1 столову ложечку масла, а потім не припиняючи збивати вливати тонкою цівочкою масло, що залишилося. Приправити перцем і сіллю. За смаком, можна буде додати ще соку. Якщо соус густий, долити небагато теплої води. До подачі до риби тримати соус теплим на водяній бані.