1392467680_gollanskii-sous-s-rozovym-greipfrutom-331519

Голландський соус

Головна » Соуси » Голландський соус

Інгредієнти:
3 жовтки
дрібно натерта цедра грейпфрута
сік половини грейпфрута
6-8 зерен коріандру (розтовкти)
сіль, перець
150 мл оливкової олії
кип\’ячена вода

Спосіб приготування:
У жароміцну миску покласти жовтки, цедру, грейпфрутовий сік і 1 столову ложечку води. Помістити на водяну баню і збивати віночком поки суміш не посвітлішає. Зняти суміш і збивати ще 3 хв, щоб трішки охолола. Додати 1 столову ложечку масла, а потім не припиняючи збивати вливати тонкою цівочкою масло, що залишилося. Приправити перцем і сіллю. За смаком, можна буде додати ще соку. Якщо соус густий, долити небагато теплої води. До подачі до риби тримати соус теплим на водяній бані.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*