1392465517_gorchica-zverskaja-429271

Гірчиця «Звіряча»

Головна » Соуси » Гірчиця «Звіряча»

Інгредієнти:
Гірчичний порошок — 50г.,
Олія — 1 ст.л.,
Цукор — 0,5 чайної ложечки,
Сіль — 0,5 чайної ложечки,
Вода кип\’ячена холодна — близько 100 мл.

Спосіб приготування:
Пошукала на сайті рецепт гірчиці і не знайшла, от і вирішила свій виставити. Ця гірчиця не солодка, а саме для любителів всього пекучого, від неї у всієї нашої сім\’ї очі на лоб вилазять. Дослідним шляхом я дійшла до усвідомлення, що якщо гірчицю заливати окропом як я раніше завжди і робила (неважливо водою або розсолом), вона буде гострою, але не настільки. Але якщо брати холодну кип\’ячену воду, то порошок гірчичний не згортається і гірчичка виходить звірячо гостра, власне, як ми всі і любимо. Спробуйте, може комусь і сподобається. До м\’яса взагалі жесть! Хоча я їм гірчицю і з рибою теж і з сиром і взагалі скоро буду з шоколадом напевно уплітати, дуже я її поважаю. Ну а ось і сам рецептик:

Гірчичний порошок змішати з цукром і сіллю. Залити водою інтенсивно перемішуючи, щоб не залишилося ніяких грудочок. Води потрібно брати на око, тому що всі люблять різну за консистенцією гірчицю, хтось густішу, хтось рідку. Додати масло рослинне і ще ретельно перемішати. Я відразу роблю все це в баночці з під майонезу або кави 50 гр.. Виходить повна баночка. Закриваєте кришкою і залишаєте доходити при кімнатній температурі. Я роблю з вечора і на ніч залишаю на грубці холодною. Вранці прибираю в холодильник. Ось і все. Дуже рекомендую любителям гостренького. Та й в осінню погоду хороша профілактика від застуди!!!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*