Інгредієнти:
3 готових шоколадних бісквітних коржі
1 пакет шоколадного пудингу
1 пакетик ванільного пудингу
Подріблені горіхи для прикраси, в мене були мигдаль і волоські горіхи
Цукерки Giotto теж для прикраси
Спосіб приготування:
Спочатку я збила пудинги окремо для коржів!
потім подрібнила волоські орежі, мигдаль я купувала вже подрібнений!
Потім я виклала один корж на тарілку, змастила його ванільним пудингом.
Зверху поклала наступний корж і теж змастила його ванільним пудингом,
після чого я поклала третій останній корж і тоді я змастила його шоколадним пудингом,
цим же шоколадним пудингом я змастила торт з боків!
Потім посипала торт горішками,
прикрасила цукерками,
квіточками і свічкою!
Мій торт готовий, простіше простого! Готовому тортику треба добре настоятися в холодильнику, щоб він вийшов соковитим!
Бажано робити тортик на ніч!