Торт "Зозулька"

Торт \»Зозулька\»

Головна » Торти і тістечка » Торт \»Зозулька\»
Торт "Зозулька"

Інгредієнти:
8 яєць, 2 склянки цукру, горіхи, харчовий барвник, 2 склянки з борошном, шоколад, 2 штуки печива круглого, різнобарвні драже, 2 пач. Масла та 2 пачки вареного згущоного молока.

Спосіб приготування:
4 яйця, склянка цукру, збити в піну міксером, додати борошно, збити, вилити тісто на сковороду, змащену олією і простелену калькою, спекти. Це один корж. Другий такий самий з решти яєць, цукру, борошна.
Два бісквітних коржа розрізати нехай остигають.
Крем: збити масло і згущоне молоко, промазати коржі, всередину покласти горіхи.
Розтопіть шоколад на водяній бані, зробіть зозульці голову, в частину крему додайте червоний харчовий барвник, прикрасіть саму корівку, з драже, а з печива зробіть очі.

Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*