Торт «Принцеса»

Торт «Принцеса»

Головна » Торти і тістечка » Торт «Принцеса»
Торт «Принцеса»

Інгредієнти:
200 гр. маргарини
300 гр. цукру
6 штук яєць
1 пачечка порошку до печива
Борошно – 2,5 стакана
Пів склянки волоського горіха
Просочення:
150 мл. вершків
50 гр. цукор-пудри
Крем: який хочете.

Як приготувати?
Збийте яйця і цукор, дайте маргарин.
потім борошно з порошком для печива, добре розмішайте.
Змастіть форму маслом, викладіть тісто і печіть до готовності.
Розрізати на рівні частини і просочити (вершки злегка нагріти і розчинити цукор. пудру), змастити кремом і оформити.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*