Торт "Ніжність"

Торт \»Ніжність\»

Головна » Торти і тістечка » Торт \»Ніжність\»
Торт "Ніжність"

Інгредієнти:
бісквіт – з 3 яєць,
7 столових ложечок цукру,
5 столових ложечок борошна,
ванілін. крем ~ 0.5 літра вершків,
1 пакетик желе (фруктового),
1 ст. цукру

Спосіб приготування:
Бісквіт:
Відокремте білки і жовтки. Жовтки збивайте з трьома ложечками цукру до утворення піни. Окремо збийте білки з цукром і ваніліном в піну. В збиті жовтки додайте борошно, обережненько все вимішуючи, сюди ж додайте білки і знову вимішуйте. Повинна вийти дуже ніжна маса. Виливаємо у форму змащену маслом. Випікаємо 35 хв. Готовність перевірте спеціальною дерев\’яною паличкою.

Крем:
Збиваємо вершки з цукром в пишну піну. Фруктове желе розводимо 0.5 склянки кип\’яченої води, розмішуємо до розчинення желе, охолоджуємо, і тоненькою цівкою вливаємо в вершки. Постійно збивай. Постав на 15 хв. у холодильник (для того щоб трошки застигло). Охолоджений бісквіт розрізаємо навпіл змащуємо кремом. Зверзу і збоку торт також прикрашаємо кремом.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*