Інгредієнти:
Тісто: 5 яєць, півтори склянки цукру, 2 ст. муки, 200 гр. сметани, 100 гр. масла (маргарину).
Прошарок: фрукти з компоту. Або свіжі, але м\’які.
Крем: для коржів масло + згущене молоко збити.
Для прикраси: вершки + сир + цукор. пудра.
Для фруктів прошарок: 500-700 гр. сирної пасти, 1 б. сметани, цукор. пудру на смак. 15-20 гр. желатину і сік від фруктів 100 мл.
Спосіб приготування:
Для тіста все змішати міксером, відокремити половину, додати какао, викласти по черзі біле і темне тісто потім паличкою зробити розводи. Випікати на 180-200% хвилин 40 перевіряйте паличкою (зубочисткою). Коли корж готовий розрізати його на 2 і змастити кремом, викласти фрукти, поставити рамку і залити прошарком.
Прошарок: Желатин замочити в соку від фруктів, змішати сир, цукор, сметану. желатин нагріти (розчинити) і змішати з сирною масою. дати трошки охолонути і як почне маса застигати залити нею фрукти.
Зверху покласти другий корж. змастити кремом. дати застигнути. Прибрати рамку і прикрасити як вам подобається.