Торт "Імпровізація"

Торт \»Імпровізація\»

Головна » Торти і тістечка » Торт \»Імпровізація\»
Торт "Імпровізація"

Інгредієнти:
Тісто:
яйце 4 шт.
борошно 2 склянки
цукор 1.5 склянки
Крем:
сметена 400 гр.
цукор 1 склянка
какао 1 столові ложечки
Для прикраси:
ківі 2 шт.
персики (косервірованние) 2 шт.
полуниця (консервована)

Спосіб приготування:
Яйця збиваємо з борошном і цукром. Беремо форму для випікання, змащуємо маслом. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Тісто візуально \»ділимо\» на три частини (якщо тіста вийшло багато, розділіть на 4), першу частину виливаємо у форму і ставимо на 15-20 хвилинок в духовку (а взагалі дивіться по ходу його приготування, тому що духовки у всіх різні).
Поки готується коржик, зробимо крем. Сметану збити з цукром. Розділіть на дві частини. В одну кладемо какао, в іншу полуницю, перед цим розчавити її за допомогою виделки або якогось-іншого столового предмета (за бажанням, можна залишити просто сметану з цукром).
Після того як наші три коржика будуть готові, змащуємо кожен кремом — сметана без какао. Зверху змащуємо вже сметаною з какао.
І починаємо прикрашати фруктами. Ківі, персик, посередині полуниця.
Залишити на ніч, дати просочитися.
Всім смачного.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*