Торт Штрейзельський

Торт Штрейзельський

Головна » Торти і тістечка » Торт Штрейзельський
Торт Штрейзельський

Інгредієнти:
250г борошна
2 яйця
125г вершкового масла
0,5 столової ложечки цукрової пудри
0,5 чайні ложки розпушувача
1 столова ложечка какао
вишневе варення
2 столових ложки цукру
50г чорносливу
1ст.лож.коньяка
шматочки мармеладу

Спосіб приготування:
Маргарин натерти, змішати з жовтками, пудрою і невеликою кількістю борошна з розпушувачем, розтерти в крихту. Додати решту борошна, замісити тісто. Розділити все це на три частинеи, в одну додати какао і трохи коньяка. Поставити в холодильник приблизно на 30 хвилин.

Для начинки змішати коньяк, мармелад, дрібно нарізаний чорнослив і варення. Збити білки з цукром.

Форму змастити, присипати борошном. Розкачати 1 частину світлого тіста, викласти дно форми. Змастити злегка білком. Змастити повидлом. Натерти зверху шоколадне тісто, покрити білками. Натерти світле тісто. Пекти при 175 градусах близько 40хв. Готовий торт можна посипати пудрою.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*