Інгредієнти:
200 гр. маргарину
200 гр. цукру
200 гр. борошна
1 пакет ванілін
4 яйця
1 пакетик розпушувача.
Для начинки:
1 пакет пудингу
1 баночка сметани (250 гр)
Будь-які фрукти на ваш смак
2 пакетика прозорої глазурі.
Спосіб приготування:
Цукор збити з яйцями, додати ванілін, маргарин. Борошно змішати разом з розпушувачем, і так само додати до основної маси.
Протвинь викласти пергаментним папером, викласти тісто, в розігрітій духовці при 200 градусах випекти, хвилин 20.
Корж повинен повністю охолонути.
Начинка.
Варимо пудинг, як зазначено на пачечці (нам знадобиться 500 мл. молока), в гарячий пудинг кладемо сметану, перемішуємо. Цією масою змазуємо наш корж.
Тепер розкладаємо фрукти на наш смак, у мене була малина, мандарини, банани, виноград, персики
І останній штрих …, фрукти заливаємо прозорою глазур\’ю. Я брала 2 пакетика і 500 мл. яблучного соку замість води. На упаковці написано як робити глазур.
Ось і все, приємного чаювання!