Шаховий торт

Шаховий торт

Головна » Торти і тістечка » Шаховий торт
Шаховий торт

Інгредієнти:
борошно-3 стаканчика
масло (м\’яке) -1 стаканчик
цукор-1, 5 стаканчика
яйця-4 штучки
молоко-1/3 стаканчика
трохи солі
60 гр шоколаду +3 столових ложечки молока
Для просочення, підійде джем або крем (за бажанням)

Спосіб приготування:
Масло потрібно збити з цукром, поступово додаючи яйця, молоко і борошно.
Розділити приготоване тісто на дві частини.
В одну частинку додати шоколад, розведений в молоці, добре перемішати.
Випікати окремо, у формі, застеленій пекарським папером, при 180 градусах, хвилин 40-45.
Коржам дати охолонути і порізати в довжину на однакові смужки.
Укласти чергуючи: білу смужку, крем (або джем), шоколадну смужку і т.д.
Зверху прикрасити шоколадом.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*