Торт "Святковий"

Торт \»Святковий\»

Головна » Торти і тістечка » Торт \»Святковий\»
Торт "Святковий"

Інгредієнти:
На 1 корж:
200гр.сметани
2 яйця
1 стаканчик цукру
пів банки згущонки
1 чайна ложечка соди потушеної.в соді.
1 1/2ст.муки
На 2 корж:
6 яєць
3/4cт.цукру
1 чайна ложечка пекарского порошку
100гр.маку
60гр.муки
Для крему:
Баночка вареного згущеного молока + півбанки звичайної згущонки
250гр.масла

Спосіб приготування:
1 Корж
Збираємо всі продукти для 1 коржа, ретельно перемішуємо,
виливаємо у форму і печемо 50 хв. при 180 °
2 Корж
Це звичайнісінький бісквіт з додаванням маку.
Печемо, як зазвичай — збиваємо окремо білки з цукром і жовтки, потім з\’єднуємо жовтки з білками, пекарським порошком,
маком і мукою. Випікаємо при t160 ° мін.50
Коли коржі готові, розрізаємо їх на 2 частинки і чергуючи маковий
корж із сметанним, промазуємо кремом. Крем збиваємо міксером.
Прикрашаємо за бажанням.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*