Інгредієнти:
1 скляночка молочка,
2/3 скляночки рослинного масла,
1 скляночка цукру,
2 скляночки борошна,
2 яйця великих,
ванілін,
1 пакетик розпушувач,
1 столово ложечка какао.
Форма діаметр 24 см.
Спосіб з приготування:
Жовтки треба розтерти з цукром, налити масло і тепле молоко.
Попередньо в молоці розвести какао-порошок.
Розпушувач змішати з мукою і покласти в молочно-масну суміш, все добре з\’єднати, покласти ванілін.
Білки збити в міцненьку піну, викласти в підготовлену суміш, акуратно з\’єднати.
Форму змастити вершковим маслом посипати борошном, викласти масу, випікати все це в попередньо розігрітій духовці t180 30 хвилин.
Під час випікання духовку краще не відкривати.