
Інгредієнти:
Тісто листкове бездріжджове — 250г
Чорниця заморожена — 400г
Вершки 35% — 200мл
Сирний сир \»Алметте\» вершковий — 150г
Цукрова пудра — 3 столових ложечки
Спосіб по приготуванню:
Чорницю розморозити, відкинувши на сито.
Один пласт тіста розкачати тонко і розділити на три частинки.
Кожен випікати в розігрітій десь до 200 * духовці хвилин 5-7.
Вершки збити з 2 ложками цукровоъ пудри, додати вершковий сир, перемішати, збити.
На випечений корж, потрібно викласти половину крему, зверху розподілити половину ягід, трошки посипати цукровою пудрою.
Пізніше покласти другий пласт, повторити дії з кремом і ягодами.
Викласти третій пласт. Посипати цукровою пудрою