
Інгредієнти:
Корж:
1 стаканчик цукру
2 яйця
3 столові ложечки какао
1 стаканчика муки
1 ч.л. розпушувача
Начинка:
1 кг.персикового йогурту з шматочками фруктів
20 грам желатину
3/4 стаканчика цукру
1 стаканчик молока /200мл. /
400 гр. дуже дрібнозернистого сиру.
Крем:
1 баночка вареного згущеного молока
200 гр. вер.масла
100 гр. чорного шоколаду
Спосіб приготування:
Корж:
яйця збиваємо з цукром / не менше 10хв. /
Обережно влити какао і муку в розпушувач.
Вилити у формочку змащену маслом і випікати при 180 \»30-40хв.
Начинка:
Молоко добре нагріти і розпустити в ньому желатин.
Цукор розтерти з сиром. Злити з йогуртом і збити міксером. добавити желатин. поставити на 30 хв в холодильник.
На корж покласти форму, в якій ми будемо охолоджувати торт, вона повинна бути менше по діаметру чим та в якій він випікався.і по ній його обрізати.
Обрізані краї нарізати на дрібні шматочки і додати в начинку.
Застелити форму, по якій ми обрізали корж, харчовою плівкою, залишивши звисати краї і заповнити її начинкою.
Зверху помістити корж, поставивши на всю ніч у холодильник.
Із згущеного молока і масла збити крем.
Перевернути торт на блюдо, залишити від плівки і прикрасити кремом, розтопленим на паровій бані шоколадом.
Можна зробити цей торт з начинкою із різних фруктових йогуртів і многошаровим. Фантазуйте!