
Інгредієнти:
Тісто:
яйця-6,
сир (перетертий)-200 грам. Я брала 0,2% жирності.
молоко-50 мл,
сметана-2 ст. ложечки,
рослинна олія-3 столові ложки,
борошно — 400 грам,
ванілін,
розпушувач — 1 пакетик
Крем (сметанний, для кольору додана Нутелла, не хотілося какао, хотілося горіховий присмак):
сметана (40% жирності) -750 грам
цукор-1, 5 склянки
шоколадно-горіховий крем Нутелла-150 грам
Спосіб приготування:
Корж вийшов дуже-дуже смачний.
З готового величезного коржа вирізала круги 4-х різних діаметрів: тарілочка, блюдце і стакан служили трафаретами. При збірці у мене вийшло східчасто, що я успішно згладила кремом, тому крем повинен бути густий.
Жирну сметану не збиваємо, а змішуємо з цукровою пудрою, додаємо Нутеллу, знову перемішуємо.
Промазуємо між колами і згладжуємо боки торта теж за допомогою крему.
Прикрашати я не майстер, ніколи особливо не вміла, тому зробила, що змогла, за допомогою родзинок, рожевих драже-цукерочок і підфарбованих кристалів цукру.