1361228925_tort-medovyi1

Торт медовий

Головна » Торти і тістечка » Торт медовий

Інгредієнти:
Тісто: 5 яєць
1ст. цукру (неповний)
100г вершкового масла (я взяла маргарин)
5ст.лож. меду (у мене гречаний)
1ч.лож. соди
2ст. борошна
Просочення: коньяк
цукор
вода
Крем: 400г сметани
2ст.лож. цукру
0,5 п. желатину
Начинка: Шоколад-горіхова паста (типу \»Нутелла\»)
Прикраса: шоколад

Спосіб приготування:
Всі компоненти для тіста змішати, спекти корж і розрізати на 4 пласта (у мене вийшло 5, форма діаметром 24см).
Для просочення змішати коньяк, воду і цукор (пропорції \»на око\»).
Для крему желатин замочити, потім розтопити на водяній бані. Сметану збити разом з цукром. Додати желатин, добре розмішати.
Збираємо торт: корж, просочення, крем. Корж просочення шоколадно-горіхова паста. Корж, просочення, крем. Корж, просочення крем. Корж шоколадно-горіхова паста.
Прикрасити тертим шоколадом.

Торт медовий

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*