Інгредієнти:
Корж
4 яйця
0.5 скляночки маку
1 склянка кефірчику або сметанки
0.5 скляночка цукру
1 скляночка борошна
0,5 чайної ложечки соди
КРЕМ
500 гр сметани 30%
0.5 стакакан какао
1 стаканчик цукру
1 пачка ванільного цукру
Спосіб приготування:
Цей торт із серії дуже простих і швидких.
Виходить абсолютно у всіх, зіпсувати його ніяк неможливо.
У підсумку виходить дуже приємний тортик з легким маковий смаком.
Отже!!!
Збити яйця з маком.
Всипати цукор, влити кефір + сода + мука.
Гарненько перемішати.
Тісто виходить рідке як сметана.
Випекти три коржі (хвилин по 7-10)
Для крему — сметану змішати з какао і цукром.
Прогріти на вогні до розчинення цукру, остудити.
Прошарувати остиглі коржі кремом.
Прикрасити за бажанням.
Приготуйте і Ви!