1361921893_tort-s-grushami

Торт з грушею

Головна » Торти і тістечка » Торт з грушею

Інгредієнти:
7 груш
СИРОП:
1л води
200г цукру
ванілін
1 лимон (цедра і сік)
1 лайм (цедра і сік)

БІСКВІТ:
280г масла
225г цукру
1 чайна ложечка ванільної есенції
4 яйця
225г борошна
2 чайних ложечки розпушувача
185мл молока

Спосіб приготування:
З груш зняти шкірку і вийняти серцевину.
Закип\’ятити сироп з перерахованих продуктів.
Зменшивши вогонь, опустити в нього груші і проварити 10 хвилин.
Зняти каструлькю з вогню і залишити, щоб вистигла разом з грушами. Потім покласти груші на серветки, щоб стекла зайва рідина.

БІСКВІТ:
Збити масло з цукром в пишну, кремоподібну масу.
Додати ванільну есенцію і яйця по одному, кожен раз добре збиваючи.
Молоко і борошно, просіяне з розпушувачем, додавати порціями по черзі.
Викласти тісто у форму (24см в діаметрі), вставити груші (в середину я вклала по ложечці малинового джему, але це не обов\’язково).
Пекти при 170 град. 75 хвилин. Перевірити сухою паличкою.
Остудити у формі.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*