Вершкові трубочки

Вершкові трубочки

Головна » Випічка » Вершкові трубочки
Вершкові трубочки

Інгредієнти:
500 гр. готового листкового тіста
60 гр. цукру або цукрової пудри
300 мл. вершків
ванільний цукор один пакетик
закріплювач вершків 2 пакетики

Спосіб приготування:
1.Розкатати тісто і розрізати на смужки (кожна довжиною приблизно 20-25см.)
2. Змастіть смужки з обох боків водою.
3. Починаючи з вузького кінця, оберніть конусоподібні формочки (якщо у вас немає формочок їх можна зробити самим, з фольги або картону) для трубочок смужками тіста. Переложіть їх на підготовлений лист.
4. Випікайте 10-15 хв. при 220 ° С. Достаньте з духовки, остудіть.
5. Холодні вершки збийте з цукром і закріплювачем вершків. З допомогою кондитерського шприца або мішечка начинити трубочки вершками (можна також використовувати будь-який інший крем).
6.Охолодіть і перед подачею на стіл посипте цукровою пудрою (або розтопленим шоколадом)

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*