Пампушки до борщу

Пампушки до борщу

Головна » Випічка » Пампушки до борщу

А як же борщ без пампушок? Пропонуємо вам рецепт пампухів за 20 хвилин. Пухкі, рум’яні і неймовірно смачні. Дуже швидко приготуєте, а ще швидше скушаете!

Інгредієнти: вода — 1 стакан цукор — 1 ст. л. олія соняшникова — 3 ст. л. сіль — 0,25 ч. л. дріжджі — 1 пакетик ванільний цукор — за бажанням борошно — 3 склянки

Спосіб приготування:

1. У глибокій мисці змішати: воду, борошно, дріжджі, олія, сіль і цукор. Змішати всі ложкою, а потім рукою замісити м’яке, пружне, еластичне тісто, воно не повинно текти.
2. Форму для випікання потрібно змастити соняшниковою олією. З тіста скачати маленькі кульки і викласти їх на деко.
Залишити на 5-10 хвилин у теплому місці, потім в гарячу духовку і випікати при температурі 180 градусів.
3. За бажанням можна полити пампушки приготованим соусом з олії, зелені і часнику.
4. У процесі випічки вироби будуть підніматися, для рум’яної скоринки їх можна змащувати водою з цукром.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*