Пиріг з горіхами

Пиріг з горіхами

Головна » Випічка » Пиріг з горіхами

Інгредієнти:
тісто
5 яєць
125 грам цукрової пудри
1 пакет ванільного цукру
1 щіпочка солі
3 столові ложечки розплавленого шоколаду
75 г тертого мигдалю
100 г крохмалю
глазур
50 г розтопленого кокосового масла
2 столові ложечки розтопленого шоколаду
75 грам цукрової пудри
трохи води
прикраса — половинки мигдалю

Спосіб по приготуванню:
Замісити тісто з інгредієнтів і випікати близько 45 хвилин при температурі в 180 градусів.
Трохи остудити, полити корж глазур’ю.
Всю поверхню викласти половинками мигдалю, вдавлюючи їх в ще не застиглу глазур, щоб вони краще трималися. У середину можна покласти красиву шоколадну цукерку.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*