Інгредієнти:
тісто
5 яєць
125 грам цукрової пудри
1 пакет ванільного цукру
1 щіпочка солі
3 столові ложечки розплавленого шоколаду
75 г тертого мигдалю
100 г крохмалю
глазур
50 г розтопленого кокосового масла
2 столові ложечки розтопленого шоколаду
75 грам цукрової пудри
трохи води
прикраса — половинки мигдалю
Спосіб по приготуванню:
Замісити тісто з інгредієнтів і випікати близько 45 хвилин при температурі в 180 градусів.
Трохи остудити, полити корж глазур’ю.
Всю поверхню викласти половинками мигдалю, вдавлюючи їх в ще не застиглу глазур, щоб вони краще трималися. У середину можна покласти красиву шоколадну цукерку.