9251fdf8a1cbebec94a34042fdda8db7

Торт «Квітка»

Головна » Випічка » Торт «Квітка»

Інгредієнти:

7 яєць,
1 склянка цукру,
1,5 склянки борошна,
1 банка вареного згущеного молока,
100 г маршмеллоу,
1 ст. ложка вершкового масла,
200-300 г цукрової пудри.

Приготування:

Яйця збити з цукром в густу піну. Додати борошно і акуратно перемішати до утворення однорідної маси. Форму для випічки змастити вершковим маслом і посипати борошном, викласти в неї тісто і поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати 30-45 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою (вона повинна бути сухою).

Якщо тісто мастики пристає до рук, треба додати ще цукрової пудри, щоб мастика стала гладкою і не прилипала.
Мастику з маршмеллоу можна приготувати завчасно, щільно загорнути в целофан (щоб не проходило повітря і вона не сохла) і помістити в холодильник не менше ніж на 30 хвилин. В такому вигляді вона може зберігатися до 6 тижнів.

Бісквіт розрізати по-полам і перемазати вареним згущеним молоком. Верх можна прикрасити на свій розсуд. Я прикрасила цукровою мастикою з маршмеллоу у вигляді квіточки.

Для приготування мастики розтопити маршмеллоу з вершковим маслом в мікрохвильовці (20 секунд) або на водяній бані. Просіяти цукрову пудру, поступово додати в маршмеллоу і добре вимісити. Розділити на частини і додати в кожну необхідний барвник. Покрила я торт білою мастикою, тонко розкаченим пластом, а з кольорової зробила прикраси.

 

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*