Яблучна фантазія

Яблучна фантазія

Головна » Випічка » Яблучна фантазія
Яблучна фантазія

Інгредієнти:
400 грам борошна
100 грам вершкового масла
2 яйця
сіль
сода
цукор
лимонний сік
терта цедра лимона
1 склянка сметани
яблука
кориця
макарони \»бантики\»

Спосіб приготування:
Насипати муку гіркою і зробити в ній отвір, куди влити яйця, сметану, розтоплене масло, всипати цукор (ложки 2), сіль (трошечки), соду і терту цедру. Швидко замісити або порізати ножем і прибрати в холодильник.
Зварити до готовності жменьку \»бантиків\».
Яблука очистити, нарізати скибочками або соломкою, додати пару ложок води, цукор (скільки вам смакує), лимонний сік, корицю. Поливати, не даючи пригоріти.
Тісто розкачати шаром в 1 см., вирізати коло, по його краю викласти косічку. Покласти всередину начинку, зверху зробити \»решіточку\», у порожні ромбики покласти \»бантики\». Змастити яйцем, випікати.
З\’їсти!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*