Десерт

Десерт

Головна » Десерти » Десерт
Десерт

Інгредієнти:
на бізе:
білки — 4
цукрова пудра -12 столових ложечок
ванільний цукор -1 пакетик
масло рослинне для змащення листка
на крем:
варене згущене молоко
тертий і смажений (несолоний) арахіс

Спосіб приготування:
сильно охолодити яєчні білки.
збити їх в піну з ванільним цукром.
потім поступово додавати цукрову пудру, продовжуючи збивати.
готовий крем покласти в целофановий пакет.
куточок пакета зрізати.
на змащений лист висадити маленькі бізе.
випікати при t ° 60, приблизно 1-1.5 години.
Коли бізе готове, воно вільно зніметься з аркуша.
Збірка:
на блюдо викладати шарами у формі гірки: бізе, змащене згущеним молоком, кожен шар пересипати горіхами.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*