Десерт "зимовий"

Десерт \»зимовий\»

Головна » Десерти » Десерт \»зимовий\»
Десерт "зимовий"

Інгредієнти:
1 літр молока
2 пакетика ванільного пудингу
50 грам порізаного мигдалю
50 грам манки
кампот клубнічно — малиновий з ягодами 400-500 мл.
100 грам цукру
1 ст.л крохмалю

Спосіб приготування:
500 мл. молока з цукром закип\’ятити і зварити манну кашу,
В 500 мл.молока розвести пудинг і зварити, додати мигдаль і змішати з кашею, добре перемішати.
Кампот відокремити від ягід, закип\’ятити і додати крохмаль, повинен вийти кисіль
Десерт розкласти по формачкам, дати згущувач, полити киселем, зверху ягоди.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*