Сільський десерт

Сільський десерт

Головна » Десерти » Сільський десерт
Сільський десерт

Інгредієнти:
0,5 літри молока
3 столові ложки з гіркою крохмалю
2 столові ложечки цукру
Пакетик ванільного цукру
2 столові ложечки морквяного соку (для додання приємного кремового кольору)

Спосіб по приготуванню:
Крохмаль, цукор і ванілін розвести невеликою кількістю холодного молока (приблизно 4-5 столових ложечок). Моркву треба натерти на дрібній тертці і віджати сік через спеціальну марлю, додати до крохмалю молочної суміші. Останнє, молоко потрібно довести до кипіння. Коли молоко закипить, потрібно зняти з вогню і при постійному помішуванні ввести крохмаль і, продовжуючи помішувати, довести до закипання і загустіння маси.
Зняти з вогню і розлити по формах. Охолодити близько години в холодильнику. І подати або прямо у формочках, або виклавши на тарілку.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*