Інгредієнти:
желатин — 100 грам
сметана — 600 грам
сік апельсина — 250 грам
сік винограду — 250 грам
цукор-150 грам
ванілін — 1.5 грам
вода 4 — столові ложки
манго, папая, ківі, виноград, персик, ананас.
Спосіб приготування:
Желатин залити холодною кип\’яченою водою, розмішати і дати набухнуть. Сметану, ванілін і цукор збити міксером, поки цукор не розчиниться, додати третю частину желатину, підігріти до розтворення. Розлити по келихах і прибрати в холодильник, до застивання. Другу частина желатину додати в сік з апельсина, підігрівати поки желатин не розтопиться. І залити в келихи на сметанове желе. Укласти дрібно нарізані фрукти. І знову прибрати в холодильник. Після цього залишившийся сік з винограду з желатином підігріти і остудити і зробити третій шар і знову в холодильник. Прикрасити фруктами і ягодами.