Інгредієнти:
Яблука, червона смородина, цукор-пісок-кількість порцій на власний розсуд;
Для сиропу: 4 столові ложки цукрового піску і 200 мл.води.
Спосіб приготування:
Яблука помити, вирізати серцевину так, щоб не було наскрізного отвору, і наколоти в 2-3 місцях (щоб при нагріванні шкірка не лопнула).
Червону смородину перебрати, промити і пересипати цукром. Заповнити сумішшю поглиблення в яблуках.
У сотейник або форму для запікання налити трохи води і запекти яблука в духовці до готовності.
З яблучних шкірок / серцевин і м\’ятою смородини можна зробити відвар і на його основі приготувати сироп для заливки готових яблук. Можна просто посипати цукровою пудрою.
Приємного апетиту!