Медові Локма

Медові Локма

Головна » Десерти » Медові Локма
Медові Локма

Інгредієнти:
• 3 стаканчика борошна
• 1 столова ложка дріжджі
• Щіпка солі
• 2 столові ложечки меду
• 1 шт. яйце
• Тепла вода
Для смаження:
• Соняшникова олія
Для підсипки:
• Цукор
• Будь-який мармелад

Спосіб приготування:
З початок дріжджі поставити у склянку і додати 1 чайну ложечку цукру і заливаємо 3 ст.ложками теплої води і чекаємо поки вона розбухне і вже потім додамо в борошно. По черзі додаємо мед, яйце, сіль, теплу воду і всі разом перемішуємо. Тісто обгортаємо в кульочку і залишаємо на деякий час щоб воно піднялося. Далі з отриманого тіста за допомогою столової ложки беремо невеликими шматками і смажимо їх в сковороді. Смажимо їх до рум\’яної скоринки, потім витягуємо їх на паперовий рушник і підсипаємо цукор з усіх боків. Перед подачею на стіл, зверху підливаємо мармелад.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*