Десерт з печивом

Десерт з печивом

Головна » Десерти » Десерт з печивом

Інгредієнти:
Будь-яке тісто для пісочного печива.
Автор пропонує:
Цукрова пудра 100г.
Жовтки 4 шт.
Вершкове масла 200г.
Борошно 250 г.

КРЕМ:
Вершки 36% 200 грам
Цукрова пудра 35 м.
Сир Маскарпоне 50 м.

Ананас або інші фрукти або ягоди
Терт.шоколад — для прикраси

Спосіб приготування:
Розігріти духовку при 170 град.
Жовтки змішати разом з цукровою пудрою, потім додати м’яке вершкове масла і борошно. Вимісити тісто руками, поки воно не стане еластичним і повністю не перестане липнути до ваших рук.
Розкачати тісто і формочками вирізати печиво.
Викласти його на пергамент і випікати в духовці приблизно 30 хв. при 170 град.
КРЕМ:
Окремо збийте вершки разом з цукровою пудрою і сир Маскарпоне, після чого з’єднайте все в одній мисці і поставте на холод, поки випікається печиво.
Коли печиво буде готове — охолодіть його, а потім натріть шоколад на тарілку і покладіть одне печиво.
Укрийте його шаром з крему, потім покладіть нарізаний ананас або інші фрукти.
Накрийте іншим печивом тієї ж форми, знову покладіть шар крему і печиво.
Прикрасьте блюдо листочками м’яти і посипте цукровою пудрой.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*